How To

Ghid tratament termic otel AISI - O1.

Ghid utilizare rasina epoxy:

Rasina epoxy cu durata prelungita de polimerizare. Proportia amestec este de 100rasina/30intaritor (EX. 30 ml rasina/9 ml intaritor).Amestecul rasina/intaritor este foarte fluid fiind usor prelucrabil iar dupa uscare produsul isi pastreaza proprietatile elastice. Durata de "gel" este de aproximativ 4h timp in care amestecul este prelucrabil (fluid). Timpul de uscare in strat subtire este de 24h obtinandu-se proprietati mecanice excelente.
ATENTIE: amestecati foarte bine cele 2 componente; respectati intocmai proportiile indicate (rasina/intaritor);

Ghid utilizare rasina poliesterica:

Aceasta rasina se foloseste in special pentru confectionarea micartei "homemade". Avand o culoare verzuie dupa omogenizare nu este recomandata pentru micarta de culoare deschisa, pentru aceasta existand o varianta clara de rasina (va rugam sa ne contactai ptr. detalii despre aceasta produsul nefiind momentan pe stoc). Raportul de amestec este de 1.5% la cantitatea de rasina folosita.
Pentru u nscurt tutorial legat de "homemade" micarta va rugam accesati: http://www.aescustomknives.com/docs/tutorial5.htm (preluare de pe site-ul http://www.aescustomknives.com/index.htm).